lørdag den 3. januar 2015

Super sprøde vafler


Her i jule har vi lavet vafler et par gange. Og de er blevet rigtig gode.
Derfor tænkte jeg at opskriften skulle være her også:

250 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
1 knsp. Salt
1 Æg
1 Spsk. Sukker
125 g. Flydende Becel (smeltet)
4 dl. Havremælk

Pisk æg og sukker grundigt sammen.

Tilsæt fedtstof, herefter mælk (husk at Mette Blomsterberg siger det er vigtigt at tilsætte fedtstoffet før mælken - ellers kan dejen ikke optage det:))

Sigt mel, bagepulver og salt over dejen - lidt efter lidt.

Lad evt dejen hvile i 30 min (hvis du har tålmodighed).

Bages i vaffeljern ved bordet - til de er gyldne og sprøde.

1 vaffel = 1dl dej



Voksne kan med fordel spise dem med lemoncurd - det smager fantastisk!! Børn bruger som regel rigeligt med sukker - og måske marmelade:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar