søndag den 23. marts 2014

Bananmuffins


Elias elsker banankage - og det er faktisk en af de opskrifter der er meget nemme at tilpasse - for der skal nemlig ikke mælk i - kun smør, som jo kan erstattes af margarine. Vær obs på at købe en plantemargarine UDEN mælk. Man skulle jo tro at der som udgangspunkt ikke var mælk i en PLANTE margarine... men det er altså ikke altid tilfældet. FX bruger OMA valle.


Opskriften er en gammel kending. Vi har bagt den mange gange - bare med smør. Mængden passer til en brødform - men kan altså også som her laves til små muffins.


Banankage

3 æg
2 dl sukker
2 tsk vanillesukker
2 dl mel
1 tsk bagepulver
150 g smeltet margarine - eller flydende becel
2 bananer
100g hakket chokolade

Æg og sukker piskes godt og grundt. Resten tilføjes:) Så nemt er det faktisk.

Bages i brødform  i 45-50 min - eller som her i muffinsforme ca 20 min
Begge dele ved 175 C - til en nål kommer ren ud.

Hvis der skal noget ovenpå kan man bruge lidt smeltet chokolade - eller evt. en chokolade glasur.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar