Pizzasnegle er nemme at lave uden mælk - og når de er lune savner man slet ikke osten.
Opskriften er til ca. 30 stk.
Ingredienser:
15g gær
3 dl lunken vand
1,5 spsk olie
2 tsk salt
ca 450 g hvedemel
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 pk. skinke i strimler
evt. 1 tsk tørret oregano
Sådan gør du:
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt. Lad dejen hæve i ca. 40 min,
Tomatpuréen røres op med vand til den får konsistens af en tyk sauce - tilsæt evt. oregano.
Del herefter dejen i 2 dele, som hver rulles ud i en stor firkant.
Smør tomatpuré ud over hele fladen og fordel skinken ovenpå.
Rul sammen til en roulade, der skæres i skiver på ca. 2 sm. Sættes på bageplade med bagepapir - tryk sneglen lidt flad.
Sneglene hæver i ca. 20 min. mere og pensles med æg. Kommes i forvarmet ovn på 200˚C og bages i ca. 10 min.
Sneglene er yders velegnede til frysning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar