mandag den 3. marts 2014

Pizzasnegle

Pizzasnegle er nemme at lave uden mælk - og når de er lune savner man slet ikke osten.
Opskriften er til ca. 30 stk.

Ingredienser:
15g gær
3 dl lunken vand
1,5 spsk olie
2 tsk salt
ca 450 g hvedemel
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 pk. skinke i strimler
evt. 1 tsk tørret oregano

Sådan gør du:

Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt. Lad dejen hæve i ca. 40 min,

Tomatpuréen røres op med vand til den får konsistens af en tyk sauce - tilsæt evt. oregano.

Del herefter dejen i 2 dele, som hver rulles ud i en stor firkant.
Smør tomatpuré ud over hele fladen og fordel skinken ovenpå.

Rul sammen til en roulade, der skæres i skiver på ca. 2 sm. Sættes på bageplade med bagepapir - tryk sneglen lidt flad.

Sneglene hæver i ca. 20 min. mere og pensles med æg. Kommes i forvarmet ovn på 200˚C og bages i ca. 10 min.

Sneglene er yders velegnede til frysning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar